Boek uw exclusieve boottocht

Boek uw exclusieve boottocht

Hoe het werkt

Voor de huur van de boot inclusief kapitein/gastheer betaalt u een vast bedrag van € 79,95 per uur (inclusief BTW). Het arrangement dat u kiest, bepaalt de duur van uw boottrip en daarmee de prijs van uw boottrip.

Het ‘Breakfast on the boat’-arrangement duurt in totaal 2 uur: hiermee wordt u rondgevaren door en om een deel van de historische stad Enkhuizen. De boothuur voor dit arrangement bedraagt € 159,90 (inclusief BTW).

Het ‘High tea on the boat’-arrangement en het ‘Exclusive dinner on the boat’-arrangement duren allebei 3 uur en een kwartier in totaal. U vaart daarmee door de grachten van de historische stad Enkhuizen, langs de villawijk Kadijken, door de watergangen van het prachtige natuurreservaat de Weelen en terug door de pittoreske dorpjes van het Noord-Hollandse West-Friesland. De boothuur bedraagt € 259,85 (inclusief BTW).

Bovenop de boothuur komt de arrangementsprijs per persoon. Deze prijs is afhankelijk van het type arrangement en het aantal personen.

Nuttigt u dranken aan boord die niet in uw arrangement zijn inbegrepen (wijn, speciaal bier of frisdranken), dan worden deze na afloop van uw boottrip afgerekend.

Goed weer garantie

Er is niets zo veranderlijk als het weer. Daarom biedt WF Exclusive boattrips een goed weer garantie. U kunt met een gerust hart vooruit boeken.

U kunt bij ons tot 4 dagen van tevoren kosteloos annuleren. Annuleert u binnen 4 dagen voor aanvang, dan zijn wij helaas genoodzaakt om uw aanbetaling in te houden.

Slaat het weer vlak voor uw vertrek onverwachts om? Wij varen niet uit bij windkracht 5 of hoger of als er gedurende het tijdsbestek van de vaartocht 3 millimeter of meer aan neerslag valt. In dat geval zullen wij contact met u opnemen om uw afspraak te verplaatsen. Dat is onze garantie aan u!