Contact opnemen

Contact opnemen

Onze boottrips, culinaire- en drankarrangementen zijn met de grootste zorg samengesteld om u een fantastische ervaring te bieden. Heeft u hier vragen over, kijk dan eerst bij onze FAQ. Wellicht staat uw vraag hier al bij.

FaQ

Wat is het maximum aantal personen dat aan boord kan?

Een gezelschap van 6 personen (exclusief onze kapitein/gastheer) is de maximum capaciteit van onze capaciteit. Hiermee krijgt uw gezelschap de aandacht die het verdient en is er voldoende ruimte aan boord om comfortabel te genieten.

Zijn kinderen welkom?

Na overleg met eigenaar onder strikte voorwaarden.

Zijn huisdieren welkom?

Huisdieren kunnen wij helaas niet ontvangen. Onze boot is hier niet op ingericht.

Is er een toilet aan boord?

Bij het start- en eindpunt van uw boottocht is een toilet aanwezig. Op de boot zelf is er geen toilet. Bij het ‘High tea on the boat’- en ‘Exclusive dining on the boat’-arrangement is er halverwege de ruim 3 uur durende vaartocht de gelegenheid voor een toiletbezoek.

Ik heb een voedselallergie. Houden jullie daar rekening mee?

Wij waarderen het als u vooraf (minimaal 5 werkdagen van te voren) contact met ons opneemt zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Ons doel is om u een fantastische ervaring te bieden waarbij wij oog hebben voor uw wensen.

Heeft u een glutenallergie? Onze culinaire arrangementen zijn hier op dit moment helaas onvoldoende op ingericht om u dan de beleving te kunnen bieden die wij voor ogen hebben. Op dit punt kunnen wij helaas niet aan uw wensen voldoen.

Ik ben zwanger. Houden jullie daar rekening mee?

Wij waarderen het als u vooraf (minimaal 5 werkdagen van te voren) contact met ons opneemt zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Ons doel is om u een unieke ervaring te bieden waarbij wij oog hebben voor uw wensen.

Ik heb speciale wensen. Wat zijn hiervoor de mogelijkheden?

Ons doel is om u een unieke ervaring te bieden waar u als een VIP behandeld wordt. Heeft u speciale wensen waar onze arrangementen niet in voorzien, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Wij denken graag met u mee!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

  Contactgegevens

  WF Exclusive boattrips
  Bakkerstraat 53, 1611 CT Bovenkarspel
  +31641104358
  info@luxeboottrips.nl
  KVK: 69266131
  BTW nr.:NL001976869B89

  Opstaplocatie